Review

[REVIEW] Purbasari – HI-MATTE Lip Cream

Halo semuanya, hari ini aku mau review singkat dari my first lipcream! Purbasari HI-MATTE Lip Cream. Nah aku itu sebelumnya nggak pernah punya lipstick/lip cream. Jadi selama ini aku cuma pake lip balm. Kebanyakan lip balm itu nggak berwarna dan kalopun ada warnanya, biasanya warnanya itu sheer banget. Aku juga tergolong pemilih banget soal warna lipstick, makannya aku nggak pernah beli.

Sebenernya aku tau produk ini dari temen aku beberapa bulan yang lalu. Pas nyoba langsung suka aja sama warnanya. Tapi baru sekarang kesampaian beli ini.

Ini packagingya. Simple tapi elegant menurutku dan nggak terkesan murahan.

IMG_20170909_155338IMG_20170909_155430

Continue reading “[REVIEW] Purbasari – HI-MATTE Lip Cream”

Advertisements
Collections, Review

MAKE UP COLLECTION ? :D

IMG_20170622_131736

Halo semua! Finally, aku bikin postingan lagi ya… 😀

Kali ini aku mau bikin postingan tentang produk make up yang aku beli baru-baru ini. Belakangan ini emang aku baru tertarik sama make up setelah sering banget liat video-video make up di Youtube. Nah, pas kebetulan awal bulan Juni ini aku ada acara pernikahan saudara di Surabaya, akhirnya aku memutuskan untuk membeli beberapa produk buat make up sendiri. Aku ini masih newbie jadi carinya yang murah-murah.. 😀

Continue reading “MAKE UP COLLECTION ? :D”

Review

[REVIEW] 13MONTH-SKINSHIP STEAM CUSHION

Hi readers! How’s your day? It is a sudden review from me. Okay, as you can see from the title. Today I am going to review about 13MONTH COSMETIC – SKINSHIP STEAM CUSHION. First thing first, when I got home today from Salatiga, I saw some silver package on my bed. I thought I was my brother’s. Then I saw my name on it.

I was very surprised! I don’t remember ordering anything online. Also it is from Korea! I thought it was my old package that didn’t reach me until now because it was held by customs duty (?). Well, forget it. And I read the sender information and surprisingly it is from 0.8L (Indonesia)! I don’t even remember what I applied. So I opened it, and it was this cute cushion.

img_20170302_135537
Front ^^,

Continue reading “[REVIEW] 13MONTH-SKINSHIP STEAM CUSHION”

Review

[REVIEW] HOLY MOTHER – AKIYOSHI RIKAKO

Helloh everybodeh!

It’s me again! Jadi sesuai sama judulnya, hari ini aku mau review buku baru yang barusan aku beli. Yups! Holy Mother, authornya adalah the best author for me (so far), Akiyoshi Rikako sensei!

this

Eeerrnn~ nggak tau apakah ini layak disebut review or not. But let’s get started! Continue reading “[REVIEW] HOLY MOTHER – AKIYOSHI RIKAKO”

Review

[REVIEW] The Bliss Bakery Trilogy #1 – Bliss

Halo readers!

HAPPY INDEPENDENCE DAY INDONESIA! Semoga kedepannya Negara kita tercinta ini semakin maju dalam segala bidang! MERDEKA! *ID*

Nah, sekarang ke topik pembicaraan kali ini. Seperti judulnya, kali ini aku mau review sebuah dari tiga buah buku berikut ini!

DSCF5196 copyss

Yup! The Bliss Bakery Trilogy Continue reading “[REVIEW] The Bliss Bakery Trilogy #1 – Bliss”

Review

[REVIEW] KÉRASTASE – DERMO-CALM MASQUE

TGIF! 😀

Finally weekend is here ! Nah, pas banget nih readers. Hari ini aku nerima kiriman paket dari @rapunzel_mydreamhair (Instagram).

Screenshot_2015-04-17-17-03-39
Their Instagram account. Go follow them! 😀

 

DSCF5072
*super excited*

 

Few days ago, I joined their giveaway. Tanpa diundi lhoo.. 😀

Screenshot_2015-04-17-17-03-44

Dan hari ini kirimannya sampe! I’ve got mine Sensidote Dermo-Calm Masque from KÉRASTASE.

DSCF5075

  • Benefits :
    • Jelly texture for instant cooling effect on scalp
    • Soothes scalp and relieves it from itchiness
  • How to Use :
    • Apply a quarter-sized amount directly on scalp and all-over hair
    • Massage through
    • Leave on for 5-10 min
    • Rinse thoroughly
    • Even if your scalp is not too sensitive, it is always recommended to detox your scalp from external aggressors once a week, as you would do with a facial. You can use the Dermo-Calm regimen in alternance with any other Kérastase prescribed regimen.
  • Key Technology :
    • Salix N, a powerful ingredient derived by willow extract
    • Mentha P also know as peppermint
    • Glycerin to hydrate scalp

(from : https://www.kerastase-usa.com/masque_sensidote/3474630519305.html)

Continue reading “[REVIEW] KÉRASTASE – DERMO-CALM MASQUE”

Review

[REVIEW] ETUDE HOUSE PETITE BEAUTY BLACKHEAD 3-STEP KIT

Hello readers! Happy Thursday!

Today I’m going to review about ETUDE HOUSE PETITE BEAUTY BLACKHEAD 3-STEP KIT.

etude027 Continue reading “[REVIEW] ETUDE HOUSE PETITE BEAUTY BLACKHEAD 3-STEP KIT”