Review

[REVIEW] KÉRASTASE – DERMO-CALM MASQUE

TGIF! 😀

Finally weekend is here ! Nah, pas banget nih readers. Hari ini aku nerima kiriman paket dari @rapunzel_mydreamhair (Instagram).

Screenshot_2015-04-17-17-03-39
Their Instagram account. Go follow them! 😀

 

DSCF5072
*super excited*

 

Few days ago, I joined their giveaway. Tanpa diundi lhoo.. 😀

Screenshot_2015-04-17-17-03-44

Dan hari ini kirimannya sampe! I’ve got mine Sensidote Dermo-Calm Masque from KÉRASTASE.

DSCF5075

  • Benefits :
    • Jelly texture for instant cooling effect on scalp
    • Soothes scalp and relieves it from itchiness
  • How to Use :
    • Apply a quarter-sized amount directly on scalp and all-over hair
    • Massage through
    • Leave on for 5-10 min
    • Rinse thoroughly
    • Even if your scalp is not too sensitive, it is always recommended to detox your scalp from external aggressors once a week, as you would do with a facial. You can use the Dermo-Calm regimen in alternance with any other Kérastase prescribed regimen.
  • Key Technology :
    • Salix N, a powerful ingredient derived by willow extract
    • Mentha P also know as peppermint
    • Glycerin to hydrate scalp

(from : https://www.kerastase-usa.com/masque_sensidote/3474630519305.html)

Ini pas banget sama yang aku pengen readers. Soalnya rambut aku itu aneh. Rontok banyak dan kadang bisa gatel-gatel gitu, padahal nggak ketombe-an. Waktu itu sempat pake shampoo anti-ketombe tapi tetep nggak ngefek. Yang ada rambut malah tambah rontok.

Nah ini dia penampakan dari maskernya. Seperti keterangan dari webnya texturenya itu kayak jelly. Dengan warna hijau-bening. Terus baunya… Soft banget bikin pengen cium-cium terus.

DSCF5082

Aku sebernya sih udah agak lama pengen nyoba KÉRASTASE. However, it is a little bit pricey makannya gak jadi-jadi. Nah, kebetulan pas buka instagram ada temen yang nge re-post ini. Jadi langsung deh ikutan.

My first impression after using this product is my hair become smoother. The smell is very nice. When I applied it, it gives a luxurious smell like expensive perfume. I love it.. ❤ ❤

Mungkin next aku akan coba beli shampoonya. Soalnya aku udah terlanjur pesen shampoo dari oriflame dan belum dateng juga. So, wait for me KÉRASTASE.. lol *abaikan*

Thank you very much dear Rapunzel! Finally I got a change to try this masque. Ownernya super duper friendly. ❤ Meskipun ini free gift, kita tetep dikasi info nomor resinya. Kurang baik apa coba. 😀 (Kalo aku sih orangnya, kalo dapetnya gratisan mah mau dikirim bener atau enggak juga nggak masalah. Jadi kalo free gift gitu aku nggak akan minta nomor resi sih.. Kecuali aku-nya beli.) 😀

Super Friendly Owner *^^*
Super Friendly Owner *^^*

 

Sekian postingan hari ini.. lol See you next time readers!

Have a great weekend !

Advertisements

Leave your comment here and please Be Polite!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s